Ja. Heb je vandaag al een dienst afgerond en moet je er nog een registreren (bijvoorbeeld een gesplitste dienst of extra uren), dan toont je Dashboard een knop Opnieuw inklokken zodra je eerste dienst als afgerond is gemarkeerd. Gebruik deze op dezelfde manier als je normale inklokmoment.